Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Panikangst og usikkerhed/præstationsangst og rødmen ( 1. beh. hver)


Vi havde helt glemt, at vi havde lovet at skrive til dig, så derfor gør vi det nu. Håber at det er ok.


XXX har ikke haft nogle panikangstanfald siden hun var hos dig, så indtil videre går det rigtigt godt og det er hun rigtig glad for. Så det er rigtigt godt, at din behandling har haft effekt ligesom den havde på mig.


Mht. mig selv, så har behandlingen haft varig effekt. Varmen i mit ansigt er stadigvæk ikke noget problem mere og min angst er reduceret så meget, at jeg har skiftet job 5 gange siden, at jeg har været hos dig. Helt vildt.


Nå, men jeg håber, at du har det godt og hvem ved, det kan jo være, at jeg/vi i fremtiden kommer op til dig igen for at få hjælp.
 

 

Panikangst og usikkerhed ( 1.beh.)


Må sige at min panikangst er væk, ja den konstante angst jeg havde er væk.Jeg var usikker og tit løste jeg problemet med at drikke mig mod til især når jeg skulle være sammen med andre. Jeg er meget glad for jeg kom op til dig, at jeg lyttede til min far som anbefalede dig.

Jeg er sikker på mig selv igen, klarer mit job og omgang med andre. Angsten er væk. Tænkt at rydde sådan op i underbevidstheden.

Ja jeg bruger indimellem selvhynosen og håndleddet. Tusind tak for din hjælp

 

 

OCD, klaustrofobi , angst for angsten, panikangst ( 8 beh )


Hypnosen har hjulpet mig meget mod min angst. Jeg har ikke mere kvalme og min angst er meget mindre, næsten væk når jeg før fik tanker om at jeg kan dø eller har fået stød når jeg røre ved stikkontakter eller bruger rengørings midler er det også væk. Jeg tør køre i elevator og gå i parkeringskælder.

Min panik angst er også næsten væk, men det aller vigtigste er, at jeg næsten ikke længere er angst for angsten.

Jeg håber 1 gang mere hypnose kan hjælpe på det sidste,.

Jeg har været i meget andet terapi, men det er hypnosen, som har hjulpet .


 

 

Panikangst /Selvværd. ( 4 beh.)

I de sidste år har jeg lidt af voldsom panikangst. Jeg har været i terapi i 9 mdr. for at få hjælp til at mindske angsten, og kontrollere den. Men jeg var ikke tilfreds med resultatet da terapien var slut. Jeg havde stadig for meget angst, og kunne ikke acceptere at skulle leve med det.

Så fandt jeg Lykka på Internettet, og jeg fik en tid hos hende.

Jeg var ret skeptisk da jeg mødte op første gang. Kunne jeg overhovedet komme i hypnose?? Og i så fald, ville det så virke, så jeg kunne slippe for min angst?

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel. Det var som om jeg manglede en stor del af mig selv, og svimmelheden som fulgte med var mindsket. Efter anden behandling, var mange af de symptomer som fulgte med angsten, enten minimeret, eller helt væk.

Nu efter 4 behandlinger hos Lykka, er min angst næsten væk! Den kan komme i en mild grad hvis jeg bliver stresset, men går lynhurtigt over igen (her bruger jeg nogle af de redskaber, som jeg har fået anvist af Lykka).

Jeg har fået livsglæden tilbage.

Samtidig har jeg også fået en god portion selvtillid, med Lykkas hjælp. Hvor jeg før valgte at mene det samme som andre, for at slippe for at diskutere, siger jeg nu hvad jeg mener. Det er en helt fantastisk fornemmelse! Og jeg lader ikke længere andre træde på mig.

Jeg kan kun anbefale Lykkas behandlinger.

Lykka er en meget rolig og varm person, og hun giver sig god tid til at forklare ting hvis man er i tvivl om noget. Jeg er hende evig taknemmelig, for alt hvad hun har hjulpet mig med.

Kærlig hilsen Christina.

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011