Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Angst for at køre bil( 1.beh)

Hej Lykka Efter at jeg havde været over hos dig , følte jeg mig rolig inden i kroppen- stressen var væk - et par dage .Jeg oplevede dog også en tristhed , fordi vi havde været nede og kradse i fortiden, som jeg ellers troede at jeg havde lagt lå på - følte at den del af seancen fyldte mere end det at køre bil.Jeg har været ude at køre bil med børnene - det er et stort skridt - men mistede modet , da der kom sne - bare tanken om at vejret måske ville vende til snevejr , når jeg skulle køre tilbage.Har ikke fået brugt selv hypnosen ret meget ,men prøvet at lave vejrtræknings øvelserne og min sætning.

 

 

Angst for kommunikation med nye mennesker(1 beh.)

Undskyld, at jeg ikke har fået meldt tilbage, men faktisk har jeg haft travlt med at føle efter. Jeg har haft svært ved at forstå, at det var dét (hypnoterapi) der skulle til, at jeg faktisk har fået det godt mht. at kunne se folk i øjnene og på den måde have en god kontakt udadtil. Jeg er dig evig taknemlig for det - Tusind tak!
Jeg prøvede selvhypnose i en uge, som du sagde og brugte også ankeret. Ankeret brugte jeg, hver gang jeg havde uro i kroppen (hvilket nok skyldes at jeg er ved at trappe ud af mine piller- måske en slags abstinenser) - dette kunne til tider have effekt. Mth selvhypnose tror jeg ikke rigtig virkede på mig.
Iøvrigt må jeg nok sige, at det er noget af det vildeste jeg har været med til - det er sikkert ikke sidste gang!
Men som sagt, jeg skal lige føle ordentligt efter og forstå, at det kim (i underbevidstheden) vi sammen fandt frem til faktisk gjorde udslaget - helt vildt at forstå!

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011