Kontakt
Links

Til forsiden

Hvem er jeg ?

Lykka Teilmann       

1977 Socialpædagog
1984 Videregående lederuddannelse (Diplomuddannelsen)
1995 Traditionel kinesisk zoneterapeut og øreakupunktur fra Helseskolen i Søborg
1996 Reiki I hos Hanne Fritzbøger tog videre forløb hos Bergur Bjørnsson
2000 Reikimaster
2002 NLP-Master fra Makani og NLPhuset med speciale i enneagrammet, terapi, undervisning og coaching
2003 Karunamaster
2004 Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør på Skandinavisk Akademi for Hypnose

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med mennesker bl.a. som socialpædagog med psykisk og fysisk udviklingshæmmede mennesker.

Desuden har jeg været leder i mange år indenfor området

Jeg har bl.a taget den videregående lederuddannelse på Socialpædagogisk Højskole været praktiklærer og gæstelærer på socialpædagogiske seminarier.

Igennem alle årene har jeg interesseret mig for det psykiske arbejdsmiljø på de arbejdspladser, jeg har været på og fokuseret på samspillet og relationer mellem mennesker og hvordan det kan optimeres. Jeg har været optaget af, hvordan jeg som kollega eller leder kunne være med til at tilføre arbejdspladsen ny energi, overskud, forebyggelse af stress, arbejdsskader etc.

Via arbejdet med mennesker både pædagogisk, socialt og psykologisk voksede min interesse for det såkaldte alternative område og det førte til, at jeg i begyndelsen af 1990erne besluttede mig for at uddanne mig til zoneterapeut , efter selv at have oplevet zoneterapiens indvirken på mit eget velbefindende/velvære.


Jeg kombinerer ofte hypnoterapi med øreakupunktur til behandling af rygestop, slankning, sukkerafhængighed alkoholmisbrug, stress m.m. ( hvis klienten er interesseret i det) Det giver hurtige og meget effektive resultater. Nålene er includeret i prisen.

Som det fremgår på min hjemmeside tilbyder jeg behandlinger både indenfor zoneterapi, Øreakupunktur, Reikihealing (herunder uddanne andre til at blive Reikihealere), NLP samt hypnoterapi/hypnose. . Ofte kan de forskellige behandlingstyper kombineres, hvis klienten og jeg bliver enige herom. ( se bl.a. under tilbagemeldinger). både indenfor zoneterapi, Øreakupunktur, Reikihealing (herunder uddanne andre til at blive Reikihealere), NLP samt hypnoterapi/hypnose. 11/2-08

 

Adresser
Opdateret 10/06-2011