Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Edderkopfobi (1.beh)

Jeg vil gerne sige tusind tak for hjælpen!
Kort efter vores møde var det halloween, og butikkerne kørte skræktema. Hekse, græskar - og edderkoppefigurer i butikkerne. Jeg gik hen til afdelingen for halloweenpynt i føtex, og hvor jeg normalt ville være gået i en stor bue udenom og med en følelse fuld af væmmelse, gik jeg nu derhen og stod stille og roligt og så på figurerne. Der var bl.a. nogle store edderkoppefigurer i træ og metal, og jeg så på dem og det var ok. Jeg udfordrede mig selv og tog noget andet på hylden få centimeter fra edderkoppefigurerne, og det var helt cool.
Der var også kunstige spindelvæv med edderkopper i plastic, jeg kunne tælle dem og stå der ligeså roligt. Det var helt vildt.

Nu i weekenden var jeg hos min mor, og sov i deres hus. En aften var der en edderkop på kældergulvet, og jeg bad min mor fjerne den som hun plejer. Men faktisk havde jeg det som om, at det egentlig var ligemeget. Så da der var en til, sagde jeg ikke noget. Den passer sig selv, og jeg passer mig, og vi har ikke noget med hinanden at gøre. Det er cool. Lidt senere var den krøbet i skjul, jeg ved præcis hvor, men hele forskellen er at det gør ikke noget! Det er cool, det har ikke noget med mig at gøre. Jeg var helt afslappet med at gå rundt i kælderen alene. Fuldstændig som håbet.

Jeg har faktisk ikke brugt ankeret. Det er som om, at det ikke er nødvendigt. Edderkopperne er afdramatiseret. Igen - det er helt vildt. Jeg fortæller om det til alle der gider høre :) Hør hvordan jeg er sluppet af med min fobi og anbefaler dig og din metode. Jeg følte mig helt tryg i dine hænder, og oplevede hele forløbet som meget respektfuldt og ikke-konfrontatorisk.
Jeg bryder mig stadig ikke om edderkopper, og vil nødig fjerne dem selv, men ambitionen var jo netop også at blive cool omkring dem og bare være ok. Det passer deres og jeg passer mit. Og de skal ud på en cool måde (hvis ikke de da bare går af sig selv!)

Der er lidt arbejde i at omprogrammere mit eget indarbejdede forsvar, med at gå væk, kalde dem noget andet og bede nogen om straks at fjerne dem. Jeg skal lige huske, at nu gør det ikke noget. Så jeg synger Lille Peter Edderkop med min datter, og lader dem ellers være i fred når de lader mig i fred. Og det gør de jo :)

Så igen; tak! Det er helt fantastisk!

 

 

Edderkopfobi og ro ( 1. beh.)

edderkopfobi

Jeg er så glad og lettet. Nu kan jeg nævne ordet edderkopper og da jeg vågnede næste dag, løb der er en edderkop over gulvet.
jeg smilede og tænkte på, at den var ude at lede efter mad til dens børn.
Tænk, jeg ville flytte fra hus og hjem og nu kan jeg bo med dem.
Der er faldet noget meget tungt fra mine skuldre. Mine børn er så glade.
Det er bare fantastisk.
Din måde at være på var fantastisk, du er meget positiv og tryghedsskabende.
Jeg har fået mere ro og slapper af og jeg laver selvhypnose hver dag.Jeg skulle bare have gjort det for mange år siden.
Jeg har anbefalet dig vidt omkring.
Tusind tak.

 

 

Edderkopfobi og mørkeræd

Jeg kan fortælle, at min edderkopefobi stort set er væk. Ca. 2 dage efter hypnosen, var der en edderkop på væggen, som jeg fjernede med hånden! Jeg var helt overrasket, men samtidig virkelig stolt af mig selv. Det var virkelig et ægte bevis på, at hypnosen havde hjulpet mig. Senere på aftenen så jeg et stort stankelben, som jeg fjernede med et papir. Siden da har jeg været helt rolig, når jeg ser edderkopper og fjerner dem endda selv. Følelsen af at være bange og magteløs er væk. Jeg bryder mig stadig ikke om dem, men min fobi er helt sikkert væk og jeg lever ikke i frygt mere. Men, som vi også snakkede om, vil jeg stadig være bange, hvis der kom en kæmpe edderkop fx en fugleedderkop - men de lever jo heller ikke i Danmark :) Så det er jo ikke noget problem for mig i hverdagen. Men derudover har jeg det dog ikke helt godt med de lidt store stankelben- men det er ikke så slemt, og slet ikke noget der kan sammenlignes med, hvordan jeg havde det før hypnosen.
Pengene er helt sikkert godt givet ud, fordi jeg nu kan leve uden at frygte, at der kommer en edderkop samt være rolig, i stedet for at begynde at ryste og græde, hvis jeg ser en. Og at kan fjerne dem selv er en lettelse for mig selv og mine medmennesker.
Dog må jeg være ærlig og sige, at jeg stadig er mørkeræd. Men jeg tror egentlig, at det er fordi, at jeg ikke er decideret bange for mørke, men tanken om, at der kommer en. Hvilket så bliver værre i mørke. Derfor tror jeg ikke, at det har hjulpet.
Men jeg kan helt klart anbefale hypnose! Det har virkelig hjulpet mig - jeg er så lettet nu - og jeg takker mange mange gange :)

 

 

Edderkopfobi, angst, højdeskræk (2.behandlinger)

Kære Lykka,

jeg synes det virker som som, jeg har varig gavn af dine behandlinger - den fobi jeg jo hele tiden bliver udfordret på, nemlig edderkoppeangst - det er mig, der luger i haven - da synes jeg nu, at det er nogle sjove dyr, som jeg har lyst til at give et lille dask over bagkroppen!! jeg kan kun huske, at du omtalte dem som en mor, der var ude med en lille kurv for at finde føde til sine børn, - så hvorfor jeg har denne trang til at puffe til dem, ved jeg ikke, - men det er dejligt at slippe for panikanfaldene og hysteriet. Med hensyn til højdeskrækken har jeg ikke direkte været udsat for sådanne situationer, men jeg kan mærke en stor forskel på mine reaktioner, når jeg forestiller mig, at jeg f.eks. skulle ud at flyve og når jeg hører om uheldige situationer, hvor fly er involveret, de berører mig ikke på samme måde som før.
Jeg har hele tiden arbejdet videre med mig selv udfra de papirer, du gav mig,
Tak for din interesse og behandlinger.

 

 

Usikkerhed og bange for edderkopper ( 3 beh.)

Edderkopfobi - Usikkerhed.Jeg gik til Lykka for at få behandlet min fobi for edderkopper. Fobien har styret hele mit liv. Jeg turde ikke være alene hjemme i tilfælde af, at der kommer en edderkop. Jeg var meget nervøs den første gang jeg kom op til Lykka.

Jeg havde let ved at komme i hypnose – det var underligt, mærkeligt og spændende – det jeg kom frem til. Mit mål med at få denne hypnose var, at mit liv skulle blive meget nemmere.

Jeg har fået 3 behandlinger, og jeg er ikke bange for at være alene hjemme mere, jeg har slået 2 halvstore edderkopper ihjel efter eget ønske (før hypnosen gik jeg i panik og fik andre til at slå dem ihjel). Jeg har dog ikke mødt nogle rigtig store fede sorte edderkopper endnu – så jeg er spændt på om jeg er kommet helt ovre min fobi. Hvis jeg ikke er kommet helt over det – så ved jeg at jeg bare skal have 1 eller 2 behandlinger mere hos Lykka, så skal det nok gå over.

Jeg kan kun anbefale at gå til Lykka – hun er en utrolig dejlig varm person, som jeg har stor tillid til.

 

 

Bange for edderkopper (1 beh)

Kære Lykka.

Jeg er bare så glad. Jeg er slet ikke bange for edderkopper mere, og da vi efter første hypnose fandt en edderkop hos dig som jeg kunne se på og næsten røre ved, var det bare så sjovt. Samtidig er jeg også blevet mere selvsikker, jeg havde en lærer, som jeg var meget bange for og ikke kunne kigge i øjnene, det kan jeg nu og jeg er slet ikke bange for hende mere.

Du har virkelig hjulpet mig og jeg er glad for at jeg kom op til dig og fik løst problemerne.
Knus fra Nete

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011