Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Slippe stress og få indre ro( 1 beh)JA, det går bare rigtig godt.

Jeg har ikke på et eneste tidspunkt haft ondt i maven eller følt at jeg ikke slår til. Jeg har stadig meget travlt og opgaverne er spændende, men nu har jeg lysten til at arbejde med opgaverne, og er kommet ud af den onde spiral. Før fik jeg stress af alt det som jeg ikke nåede og gik med det i tankerne konstant, nu får jeg afsluttet opgaverne og er mere ligeglad med ikke at nå det hele. For mig er et også et signal på at jeg har lagt mit 110â0præstation fra mig. Nu når jeg det som jeg når, ellers når jeg det i morgen. Min autoritetstro er helt væk.Min oplevelse med hypnose var spændende, føler måske at jeg næste gang kan komme dybere ned. Men det er ikke sidste gang.Jeg bruger dagligt mit anker. Ikke fordi det altid er nødvendigt, men nogle gang er det mere for en slags bekræftigelse. Det er skønt at tænke på stranden med solen og det smukke vand. Når jeg bruger det, kan man ikke lade være med at smile og få en tilfredshed i kroppen. Meget livsbekræftende. Jeg bruger også min selvhypnose hver aften, nogle gange også når jeg vågner om morgenen inden jeg står op.

Jeg takker mange gange for din gode behandling.

 

 

krise i jobbet og manglende overblik ( 1 behandling)

Jo det gaar meget bedre efter hypnose.
Er bevilget en efteruddannelse i efteraaret - saa nu vil jeg vaere god ved mig selv
og saette fokus der. Har lyst til jobbet igen.
Tak

 

 

Sukkerafhængig og stresset (2 behandlinger)

Glemte også lige at sige at jeg var til eksamen den anden dag,og jeg var rolig og det gik godt. Vi fik 12 og den anden dag var jeg i AA for at fortælle min livshistorie i omkring en halv time for 30 mennesker og det gik så godt og de anerkendte mig.så meget, så der sker så meget dejligt. dejligt og mange tak for din hjælp.

 

 

Søvnløshed, stresset (4 behandlinger)

Jeg har det meste af mit liv været plaget at søvnløshed i perioder, hvor jeg har været lidt stresset, presset eller nervøs over noget. Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige gode råd og har snakket med en psykolog for at prøve at komme problemet til livs, men der er ikke noget der har haft den store effekt. Det har i perioder været et stort problem for mig, da jeg føler, at jeg dræner mig selv helt for energi og da jeg ikke fungerer ordentligt i dagtimerne, men bliver meget træt og følelsesmæssigt sensibel, så jeg har let til gråd og mister troen på mig selv. Jeg startede behandling hos Lykke, da jeg var højgravid, fordi jeg var nervøs for at søvnproblemet ville komme til at fylde igen med en baby, der jo vågner med korte intervaller. Ved mit sidste barn havde jeg oplevet, at det at jeg vidste at jeg snart ville blive vækket igen, gjorde at jeg havde meget svært ved at sove. Efter et par ganges hypnoterapi hos Lykka er mit søvnproblem indtil videre helt forsvundet og jeg sover som en sten minuttet efter jeg er færdig med at amme om natten. - Jeg kan således give Lykka mine varmeste anbefalinger!

 

 

Højdeskræk, Stress (2 beh )

Jeg har været sydpå og vandret i bjerge, så hele familien var meget imponeret, men jeg var da den mest imponerede. Sikke en udsigt.

Jeg er også meget afstresset og må give dig ret i, at hypnoterapi er korttidsterapi. Tænk at det lykkedes på 2 behandlinger. Det var meget behageligt og rart at være i terapi hos dig

XX

 

 

Søvnproblemer, Indre ro, Stress ( 2.beh)

Søvnproblemer, stress, finde indre ro

Kære Lykka
Jeg har været utrolig glad for dine 2 hypnoterapibehandlinger og for din
rolige måde at være på. Man føler sig meget tryg i dine hænder
og jeg kommer helt klart tilbage. Tusind tak !!! 

 

Stress og depression ( 2beh)

Kære Lykka.

Efter en meget lang stresset arbejdsperiode, hvor jeg blev udbrændt og måtte sygemelde mig, fik jeg en depression, som blev behandlet medicinsk.
Efter at have været 2 gange hos dig føler jeg, at jeg er på banen igen.
Jeg føler mig ovenpå og fuld af handlekraft og gåpåmod.
Jeg har det super godt og har lyst til at gøre noget. Jeg rydder op i mange tingj og er i fuld gang med at gøre noget godt for mig selv.
Mærker også mine egne grænser og hvad der er godt for mig.
Så tusind tak for din hjælp og dit søde væsen.
Stort knus.

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011