Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Motivation til motion og slankning ( 2 beh)

Hej Lykka
Jeg motionerer. Spiser sundt så
tak – jeg synes faktisk, at det går rigtig udmærket, hvorfor jeg tror, at jeg vil prøve at klare mig lidt videre uden din hjælp JLad os derfor aflyse vores aftale den 20. januar og i stedet have en ”åben” aftale mht. et evt. senere besøg. Ifald ringer jeg til dig.

 

 

Slank (1 behandling)

Hej, tak for din hilsen, ja det går SÅ godt, vi har smidt i omegnen af 18 kilo hver, dejligt, og vi er stadig super motiverede.Min svigerdatter er også røgfri, men lider dog lidt med det, vi håber det holder !!!

 

 

Allergi, Migræne, Lavt selvværd( 1 beh )Kære Lykka!Jeg vil gerne afbestille min tid på mandag. Det kan være jeg vender tilbage på et senere tidspunkt men jeg føler ikke at jeg har brug for flere behandlinger lige nu :-) Har hverken haft migræne eller nogen særlige allergi-gener, og de konstante sommerfugle i maven er VÆK. Har kun mærket til dem meget kort nogle få gange, men det er lige til at leve med da det går væk meget hurtigt igen.

Resultatet af vores arbejde er fantastisk! 

 

Slankning og sukkerafhængighed ( 1 beh. )

Hej Lykka,
tak for din hilsen, det går fantastisk,jeg har nu tabt 11 kg, er motiveret til det sunde liv, arbejder med nye kostvaner,får rørt mig og har det rigtig godt, jeg har ligesom fået sådan en dejlig ro inde i mit hoved !!! Jeg føler ikke jeg er på kur, og syntes ikke jeg mangler søde sager, og ja, jeg væmmes stadig over slik og chokolade. Vi er lige kommet hjem fra ferie, det var heller ikke noget problem, jeg har endda tabt 1 kilo mens vi var væk

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011