Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Rygestop (1. behandling)

Vi er 2 kolleger, modne damer, som blev rygeafvænnet af dig i foråret
Jeg prøvede først og da kollegaen så jeg stadig var røgfri efter en måned, ville hun også have en tur med nåle, hypnose og det hele.
Vi er godt nok imponerede både over os selv og din effektive rygestopmetode og vore familier er lykkelige.
Tusind tak for din behandling og dit menneskelige væsen.
Vi anbefaler dig gerne til andre.

 

 

rygestop ( 1.beh.)

Jeg vil bare holde dig opdateret. Både min mand og jeg er stadig IKKE ryger på snart 7 md, så det er dejligt.

Tak for hjælpen endnu engang og ha´det godt.

 

 

Rygestop og selvtillid (2 beh.)

Lige en lille hilsen fra mig - jeg er fortsat røgfri... JUHUUUU!! Selvom det er lidt hårdt, så vil jeg gerne/jeg skal holde ud!

Mange tak for hjælpen! Håber at du har det godt? Og jeg vil fremover varmt anbefale dig til andre!

2.beh
Jamen det går fint, tak Er stadig røgfri, men har faktisk røget 2 smøger - men har ikke behovet for det, synes jeg! Jeg forventer at holde det - det skal jeg simpelthen bare!

Min selvtillid er ok, og er da på vej opad og videre, så det hele går den rigtige vej - og det er helt sikkert dejligt med de lysere tider som vi går i møde - det hjælper jo også på humøret.

Mange tak og jeg skal nok kontakte dig, hvis jeg føler behov for yderligere hjælp! Du er SUPER

 

 

Rygestop og selvtillid (2 beh.)

Røgfri (2.beh)
Lige en lille hilsen fra mig - jeg er fortsat røgfri... JUHUUUU!! Selvom det er lidt hårdt, så vil jeg gerne/jeg skal holde ud!

Mange tak for hjælpen! Håber at du har det godt? Og jeg vil fremover varmt anbefale dig til andre!

2.beh
Jamen det går fint, tak Er stadig røgfri, men har faktisk røget 2 smøger - men har ikke behovet for det, synes jeg! Jeg forventer at holde det - det skal jeg simpelthen bare!

Min selvtillid er ok, og er da på vej opad og videre, så det hele går den rigtige vej - og det er helt sikkert dejligt med de lysere tider som vi går i møde - det hjælper jo også på humøret.

Mange tak og jeg skal nok kontakte dig, hvis jeg føler behov for yderligere hjælp! Du er SUPER

 

 

Røgfri (1 beh)

På egne vegne kan jeg sige at det har været mit livs nemmeste rygestop. Jeg har ikke brugt selvhypnose eller anker. Jeg har af og til følt mig stærkt fristet til at ryge på trods af en inderlig uvilje imod rygning som sådan, men har kunnet afvise tanken med min logik og sunde fornuft. Det tror jeg primært skyldes at jeg har prøvet at at stoppe (og starte igen) flere gange tidligere, så jeg ved hvornår jeg skal være på vagt og lade være med at give efter.

 

 

Røgfri (1 beh)

Det går rigtigt godt. Jeg indrømmer gerne at den fysiske trang melder sig et par gange om dagen
men mindre og mindre og jeg kan abstrahere fra det, bla ved at bruge ankeret.
Jeg er stolt af at kunne sige at jeg er røgfri, fri, fri for røg :-)

Jeg føler mig dejligt overskudsagtig og føler ikke jeg har behov for mere hjælp, så lad os aflyse på onsdag.
Skulle jeg føle at jeg ikke kan håndtere det lige pludseligt, så håber jeg at jeg må ringe og aftale en ny tid.

Tusinde tak for alt din hjælp.

 

 

Slippe cigaretter (2 beh)

Tak for din mail, og det går helt fint uden smøgerne, savner dem dog stadig og især nu hvor jeg skriver opgave og forbereder mig på den kommende eksamen. Jeg er dog fast besluttet på at jeg er færdig med at være aktiv ryger! I starten brugte jeg rigtig meget selvhypnose, men nu bruger jeg ikke noget, en gang i mellem når det bliver svært laver jeg de vejrtrækningsøvelser, som du viste mig.
En stor succes og jeg har da også anbefalet her og der og alle vegne.

 

 

Røgfri ( 2 beh)Hej Lykka

På lørdag fejrer vi 8 mdr.s røgfrihed. Med den lille modifikation at jeg tillader mig en cigar i ny og næ, og Margit tager lidt nikotintyggegummi. Men cigaretter er passé for os, og der skal noget virkeligt voldsomt til for at vi falder i igen.

Faktisk havde vi allerede aftalt at du skulle modtage en glædelig hilsen fra os på ½-årsdagen, for vi er stadig meget taknemmelige over den støtte du ydede for at få os til at kvitte cigaretterne. Vi bliver rost af vores børn, for nu forpester vi ikke hverken vores eget hjem, eller deres, med vores røg, som også har generet vores børnebørn.

Også når vi rejser er det behageligt. Vi var bl.a. i Thailand i september, og kunne blot passere de ulækre rygerum specielt i Bangkok.

Jeg ryger kun mine cigarer udendørs, så alene af den grund bliver det jo meget lidt. Jeg vil evt. på et senere tidspunkt overveje helt at sløjfe også denne last, og har tænkt mig så at benytte dig igen. Hvis det altså ikke bare løber ud i sandet af sig selv.

Det mest forunderlige er, at vi egentlig ikke savner cigaretterne længere. Vi er stadig røgfrie, bortset fra min cigar i ny og næ. Igen kommer det os til gavn, når vi i næste uge skal flyve l 24 timer. Det bliver ca. et døgn i luften samt nogle ekstra timer ved mellemlandinger. Så er det rart at vi ikke undervejs skal lide under savnet af cigaretter.
Så vi tænker stadig positivt på den støtte du ydede.


Mange venlige hilsner


 

 

Røgfri ( 2. beh. )

Kære Lykka

Det går supergodt med min nye røgfrie tilværelse.

Jeg nærmer mig snart de 2 måneder uden cigaretter - og er ikke to sekunder i tvivl om, at jeg aldrig mere bliver ryger!!

Tænk at det sku være så nemt at kvitte 15 års afhængighed - fedt!. Jeg har ikke på noget tidspukt haft lyst til at bruge nikotinhjælpemidler og irritation, rastløshed, overspisning og hvad der ellers typisk er faste følgesvende til et klassisk rygestop (jo jo har været der før:-)) har der ikke været skyggen af.

Var til min første fest i lørdags - og det gik bare så godt. Min nye identitet som ikke-ryger bliver stærkere og stærkere og jeg nyder virkelig hver dag, hvor jeg ikke længere er afhængig.

At være blevet røgfri er virkelig en befrielse for både krop og sjæl og jeg sætter daglig pris på at jeg endelig tog springet - og at jeg var så heldig at støde på dig da jeg sprang.
(Jeg anbefaler dig til alle rygere jeg kommer i nærheden af - så et par ekstra besøg skal du nok få i løbet af de kommende måneder).

 

 

Røgfri- Dårlig vane- Hovedpine

Kære Lykka.

Jeg kan ikke takke dig nok, fordi du har hjulpet mig med at komme ud af min afhængighed med nikotinpræparater. Samtidig fik jeg fjernet en meget dårlig vane, som jeg troede jeg aldrig skulle slippe af med. En uvane jeg har haft i 50 år, nemlig at sutte på finger. Min finger var helt ødelagt, men efter en gang hypnoseterapi er jeg helt holdt op med at sutte på finger, og den er blevet så flot.

Alle er meget imponeret, men mest mig selv. Det er helt fantastisk.

Jeg kan varmt anbefale andre at komme i hypnoseterapi hos dig.
Venligste hilsener
Tilde

 

 

røgfri og slippe hovedpine ( 1 beh)

Jeg blev rygeafvænnet hos Lykka og var meget skeptisk med hypnosen. Lykka fik forklaret mig på en meget fin måde, hvad der skulle ske og brugte en del tid på samtalen før hypnosen.

Det var rart for jeg blev meget tryg. Jeg var meget bange for at blive hidsig og få abstinenser, men det har der overhovedet ikke været tale om.

Jeg har prøvet rygestop mange gange før, MEN DENNE GANG VIRKER DET KAN JEG MÆRKE.

Du er en meget troværdig og kompetent person, som jeg varmt vil anbefale. Og jeg afbestilte min 2. tid, da 1 behandling var nok. Og jeg er faktisk blevet mere glad. Jeg vil varmt anbefale dig til andre og min hovedpine forsvandt også, så TAK TAK TAK.

 

 

Røgfri (1 beh)

Nu er det 6 uger siden vi var hos dig første gang, og vi er stadig røgfrie, så vi håber, at vi har røget vores sidste cigaret.

Det er meget lettere end vi troede.

Vi har bl.a været til fester, og det har slet ikke generet os, at andre har røget.

Vores hjem lugter godt og vi er rigtig glade.

Mange hilsener

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011