Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Motorvejs- tunnel og brofobi( 1 beh)

Motorvejsangst

Fra begrænsning til alle muligheder, - en rejse i mit indre univers.

Gennem en årrække har jeg været forpint af angst for at køre på motorveje, både som bilist og som passager. Angsten er taget til de seneste år; jeg har ofte forsøgt at finde årsag til hvorfor disse tanker er opstået, - selvom jeg har kunnet relatere nogle situationer fra noget kørsel som værende særligt belastende og herefter sagt farvel til disse, har det ikke fjernet min massive angst.

Da mit privatliv indenfor det sidste år har ændret sig markant, da min mand på grund er sygdom er blevet afhængig af mig som chauffør er min angst i takt med det helt eksploderet, så det også begyndte at påvirke min kørsel på almindelig landevej, frygt for at der kunne være vejarbejde som så måske medførte omkørsel ned på motorvej o.s.v.

Med interesse fulgte jeg udsendelserne på TV hvor personer via hypnose kommer fri af deres forbier og angst.

Kontakter hypnotisøren fra TV, hun har ½ års ventetid, - da jeg er meget motiveret for at få klaret mit problem, anbefaler hun Lykka Teilmann, som jeg ringer til, og får en tid ugen efter.

Lykka byder velkommen i sit intime behagelige rum, spørg mig ud om mit problem, forsøger at beskrive de følelser som farer igennem mig når angsten overmander mig, sved, klamme hænder, hjertet hamre hurtigt, vil bare væk fra stedet/situationen.

Lykka spørger mig hvilken forventninger jeg har til hypnosen, jeg siger at jeg vil køre hvor jeg vil, hvornår jeg vil, bare helt frihed til at køre alle steder og ha det skønt med det.

Lykka fortæller hvordan hypnosen vil forgå, at jeg hele tiden vil være i kontakt med hende, hun spørg ligeledes om det vil være ok for mig at hun undervejs healer mig ved at lægge sine hænder på min mave, det er ok.

Jeg ligger mig på den magelige briks får et tæppe over mig.

Lykkas stemme følger mig afsted - jeg drager ind og ned i mit indre oplevelses kartotek, Lykka ber mig om standse der i mit liv, hvor jeg mærker den samme følelse af angst og ubehag som jeg lige har beskrevet for hende. Jeg må ca. 32 år tilbage i mit liv, sammen med Lykka får jeg gjort op med den episode og for altid er den væk.

Da jeg er vågnet op igen, er min fornemmelse at jeg har været hypnotiseret ca. 10 min. Men der er gået ca. 40 min.Lykka giver mig et stykke papir med en simpel 3 trins metode i selv — hypnose med hjem, denne har jeg op til flere gange benyttet mig af.

Det har været en fantastisk og fascinerende oplevelse, at gå tilbage i sin historie, via Lykka som guide, se sit liv som skrevet op i et kartotek, trække kortet op som forhindre og begrænser en god og harmoniske tilværelse, kig på det, få sagt hvad du ikke dengang fik sagt og stik det ned igen, og så til livet her og nu, være fri, fuldstændig fri af angst, det er så vildt. Jeg kan næsten ikke fatte at det er sandt, at jeg ikke længere er en person med motorvejsfobi, men en kvinde som køre alle steder, uden begrænsning, jeg bestemmer. For øvrigt havde den gamle oplevelse intet med veje og biler at gøre.

I skrivende stund er jeg netop hjemvendt fra en miniferie i Sverige, med mig som chauffør, utrolig oplevelse, jeg drønende afsted på alle slags veje, på broer, tunneler, havde det bare så pragtfuld.XX 

 

Motorvejsangst (2 beh)

Hvor var det godt, jeg fandt frem til dig, da jeg besluttede at gøre noget ved min motorvejsfobi.
Turen til Ystad lykkedes ligesom vi havde planlagt den...over broen , ned i tunnellen, osv, høj sol....klassisk musik på anlægget... turen hjem ligeså...jeg havde ikke villet fortælle min mand om hypnoterapien, før jeg/vi var godt hjemme fra Bornholm...jeg gad ikke lægge øre til hans skepsis over for alternative behandlingsformer.
Men da jeg kom hjem, og vi havde sundet os lidt, spurgte jeg ham, om han havde syntes om min kørsel!!! Han var fuld af lovord over for den (jeg var selv totalt psykisk udmattet over at det var lykkedes mig), og så fortalte jeg ham, hvorfor det var gået så fint.Han har ikke været klar over, hvor slemt jeg har haft det...det har vel nærmest været en tvangstanke, at jeg ikke kunne få mig selv til at køre ned på en motorvej uden at tro, at jeg fik hjertebanken og skulle dø....
Hvorom alting er, så har jeg ved din hjælp fået nogle værktøjer, jeg kan bruge...hvis jeg ikke gider køre på motorvej, så gør jeg det ikke, og hvis jeg har lyst, så gør jeg det, hovedsagen er, at jeg er et frit menneske, der bestemmer selv!!!
Og meget a´propos, så hed vores dejlige hotel Hotel Friheden!!!!
Jeg vil anbefale din behandling til alle ,der lider af en slags angst.Tak

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011