Om Reiki
Reiki
Karuna-Reiki
Kalender
Spørgsmål

Til forsiden

Svar på spørgsmål

Svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring Reiki.                     Udskriftsvenlig

Herunder finder du svar på de spørgsmål jeg ofte får, i forbindelse med mine kurser. Svarene vil kunne give dig en idé om hvad kurserne handler om, og hvordan de foregår.


1. Hvor kommer Reiki fra og hvad betyder det ?

Svar: Rei betyder universel og Ki betyder livsenergi. Reiki er en flere tusind år gammel healingsmetode, hvor man lægger hænderne på modtageren forskellige steder på kroppen (man er fuld påklædt) eller man bruger fjernhealing (healer på afstand).

Reikimetoden blev bragt tilbage til os i sidste århundrede af en japansk munk ved navn Dr. Usui, hvor han efter lang tids faste blev oplyst og opnåede viden om, hvordan man skulle komme i forbindelse med Reiki.


2. Hvem kan lære Reiki ?

Svar: Stort set alle kan lære denne enkle healingsteknik, som bliver overført fra reikimesteren/læreren til eleven ved en harmoniserings-proces. Det kan således læres på en enkelt dag uden forudgående erfaring eller evner.

3. Hvordan virker det ?

Svar: Reiki støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv og giver liv til både legeme og sjæl. Reiki afbalancerer kroppens energier og afgifter kroppen.

Reiki indretter sig efter modtagerens behov. Reiki virker meget afstressende.

Reiki virker også på planter, dyr mineraler, ja alt levende stof.

Reiki kan aldrig tilføje skade på nogen måde, fordi den kun strømmer i de mængder, der er nødvendige for modtageren.

Reiki kan "stå alene", men støtter andre behandlingsformer. Du skal følge din lægens anvisninger, hvis du får medicin m.m.

4. Kan man heale sig selv ?

Svar: Ja, man får Reikienergien til at flyde ved at lægge hænderne på sig selv. Jeg bruger selv Reiki hver dag både til selvhealing, healing af min kat etc. og jer fjernhealer flere mennesker hver dag.

5. Skal man tro på det? Er det en religion ?

Svar: Nej, selv om Reiki er spirituel i sin natur, er det ikke en religion . Man behøver ikke tro på noget specielt for at lære og bruge Reiki. Reiki passer sammen med alle religioner.

6. Hvilke fordele vil jeg få ved at lære Reiki ?

Svar: Man vil have adgang til denne vidunderlige energi resten af livet. Man kan bruge denne energi samtidig med, at man laver noget andet, jo mere man anvender Reiki, jo stærkere bliver det.

7. Hvilke fordele vil jeg få ved at lære Reiki hos dig ?

Svar: Jeg laver kun små hold, så der er en tryg og varm atmosfære i rolige omgivelser. Der er masser af praktiske "øvelser", og som mange af dem jeg har indviet siger, har de fået en oplevelse/ berigelse for livet. Det foregår ligeledes på et plan, så alle kan forstå det og udføre Reiki, når dagen er omme. Der er humor og hjertevarme på holdene og plads til alle. Desuden får du et fyldigt materiale , suppleret med tips/værktøjer fra mit alternative arbejde, som du også kan bruge.

Jeg laver ligeledes Reikiaftener 1 gang om måneden, hvor vi mødes og udveksler erfaring, hvor du får de sidste nye tips m.m., og hvor vi giver hinanden holdbehandling.

Ligesom der er supervision, når du har brug for det.

Til toppen af siden

 

Adresser.