Kontakt
Links

Til forsiden

Hvem er jeg ?

Lykka Teilmann       Udskriftsvenlig

Hvem er jeg?

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med mennesker bl.a. som socialpædagog med psykisk og fysisk udviklingshæmmede mennesker.

Desuden har jeg været leder i mange år indenfor området

Jeg har bl.a taget den videregående lederuddannelse på Socialpædagogisk Højskole været praktiklærer og gæstelærer på socialpædagogiske seminarier.

Igennem alle årene har jeg interesseret mig for det psykiske arbejdsmiljø på de arbejdspladser, jeg har været på og fokuseret på samspillet og relationer mellem mennesker og hvordan det kan optimeres. Jeg har været optaget af, hvordan jeg som kollega eller leder kunne være med til at tilføre arbejdspladsen ny energi, overskud, forebyggelse af stress, arbejdsskader etc.

Via arbejdet med mennesker både pædagogisk, socialt og psykologisk voksede min interesse for det såkaldte alternative område og det førte til, at jeg i begyndelsen af 1990'erne besluttede mig for at uddanne mig til zoneterapeut , efter selv at have oplevet zoneterapiens indvirken på mit eget velbefindende/velvære.

I 1995 blev jeg uddannet som Traditionel Kinesisk Zoneterapeut på Helseskolen i Søborg , hvor jeg ligeledes uddannede mig til øreakupunktør samme år.

Det førte til, at jeg tog ud og behandlede både personalegrupper og enkeltpersoner.

I 1996 blev jeg indviet til Reikihealer hos Hanne Fritzbøger og tog gennem årene den videre Reikiuddannelse hos Bergur Bjørnsson og blev Reikimaster i 2000 og Karunareikimaster i 2003.

I 2002 blev jeg NLP-Master fra NLP - huset i Valby med speciale i undervisning, coaching, terapi og enneagrammet.

I 2004 uddannede jeg mig til NGH certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut på Skandinavisk Akademi for Hypnose.

Som det fremgår på min hjemmeside tilbyder jeg behandlinger både indenfor zoneterapi, øreakupunktur, Reikihealing (herunder uddanne andre til at blive Reikihealere), NLP samt hypnoterapi/hypnose. De forskellige behandlinger er værktøjer, der ofte kan supplere hinanden . Ofte kan de forskellige behandlingstyper kombineres, hvis klienten og jeg bliver enige herom. ( se bl.a. under tilbagemeldinger).
 

 

Adresser