Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Tro på sig selv ( 1.beh)

Overblik over mit eget liv.

Kære Lykka

Vedr. de lokaler jeg blev behandlet i, var de meget fine, man følte sig afslappet -hyggelige lokaler som emmede af personligt præg. Dette gjorde bestemt at hypnosen / trancen blev nemmere at opnå.

Desuden betyder det meget, at man føler sig tryg ved den person som udfører hypnosen og det er 100 â0tilfældet hos Lykka. Mht. om personen som udfører hypnosen og dermed taklede problemet er svært at sige præcist for i mit tilfælde var det i virkeligheden noget helt andet der var problemet og det har hjulpet mig til at komme til kernen af mange andre ting som har generet mig i årevis. Lykka virker på alle måder kompetent og tillidsfuld, sikker på sit område og det er en fornøjelse at komme der.

Det er vigtigt, som jeg forstår det, at man bliver gjort opmærksom på, hvilken en tilstand man skal befinde sig i før man kan komme under behandling, og det følte jeg Lykka gjorde meget ud af at beskrive. Det betød for mit vedkommende, at jeg kom til at befinde mig i det helt rigtige stadie af afslappethed.

Efter trancen kunne jeg huske nogen ting, og andre blev mig fortalt af de ting som var vigtige for det videre forløb af behandlingen, og derfor var trancen som beskrevet og som forventet.

Det der gjorde det behageligt var det rette toneleje fra Lykka som behandler, lokaler og stemningen som helhed. Jeg kan i dag med glæde sige at den behandling jeg fik, har gjort at der er sket en masse gode ting i mit liv, som med sikkerhed vil føre til at mit egentlige formål med besøget løser sig meget snart. Så alt i alt en god oplevelse hvor prisen var passende. Her kan alle være med. Tak for god behandling

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011