Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Angst for at se andre kaste op (1 beh)

De første dage efter hypnoterapien var jeg meget træt og jeg tænkte en del på det. Lørdag aften sad jeg på en restaurant og så en kvinde kaste op i en pose og det påvirkede mig stort set ikke. Normalt ville min mor straks kunne se det på mig, men hun opdagede ingenting. Det var en rigtig dejligt at opleve det så hurtigt efter jeg havde været i behandling.
Jeg kan mærke at jeg nu skal arbejde med ikke at bekymre mig for om jeg bliver bange, da jeg nu med min fornuft ved at det ikke sker.
Jeg har hver aften sagt den sætning til mig selv som du gav mig, men jeg har vist glemt lidt af det med selvhypnose. Vil du genopfriske min hukommelse lidt?

 

 

Angst for at kaste op (1 beh.)

Har tænkt på at skrive mange gange, men har haft travlt siden vi kom hjem,
Min ferie gik rigtig godt .
Med hensyn til mit velbefindende havde jeg den første dag lidt kvalme om aftenen, men vi havde også været oppe siden kl. 3 om natten og jeg havde også lidt dårlig mave. Anden aften havde jeg ikke kvalme men havde ikke så meget appetit. Ellers var resten af turen perfekt, jeg spiste både forret, hovedret og dessert og drak vin, så hypnosen har virket.
De første dage brugte jeg selvhypnose og positive bekræftelser. Jeg har fundet ud af at det mest er frygten for at folk omkring mig bliver syge, der gør at jeg får det skidt. Frygten for at se en være syg (kaste op) er større end frygten for at jeg selv er syg. Men der er ikke noget mere og hvis der skulle være det, har jeg den sætning jeg skal sige til mig selv.
Tusind tak for at bearbejdningen af mit problem, det har hjulpet mig til selv at kunne konfrontere problemet og løse det, i stedet for bare at være underlagt det.
Hilsen X

 

 

Angst for at kaste op ( 2 .beh) barn 10år

Hej Lykka
Først og fremmest, tak for sidst, xx synes det havde været en god oplevelse. I ugens løb har hun været bange et par gange, og har lidt svært ved at sove, men jeg synes ikke det har været så voldsomt, som det plejer, men vi vil gerne holde fast i vores tid den 4. marts. Kl. 14.30.Tak for din historie. Vi har prøvet den, og jeg tror måske vi skal ”øve” os lidt, i hvert fald kan XX ikke lade være med at grine, når jeg læser op Ellers synes jeg, at hun virker glad og rolig, og der har ikke været nogen problemer endnu med at kaste op, eller angst(jeg tør næsten ikke sige det højt). Vi har været rigtig glade for at komme hos dig Lykka.
Efterfølgende hypnoterapi hjalp, så det nu er helt okay.
Tusind tak.

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011