Hypnose
Zoneterapi
Øreakupunktur
Reiki-Healing
Akupressurmassage
Terapi
Tilbagemeldinger
Artikler med Lykka

Til forsiden

Tilbagemeldinger

KLIENTERS TILBAGEMELDINGER
(Hypnose)                             

Du kan finde noget om følgende emner nedenfor. Klik på emnet, så ryger du direkte til den tilbagemelding jeg har fået

Tilbagemeldingerne gengives kun med accept fra afsenderne.

  

 

Allergi, tilgivelse og regression

1. gang nov 2004

Inden jeg første gang skulle i hypnoterapi hos Lykka havde hun bedt mig tænke på et emne, det kunne handle om. Jeg tænkte straks – det skal ikke handle om min mor og valgte det skulle være om den allergi, jeg har lidt af hele livet. Specielt tænkte jeg på katteallergien. Katte har altid været mine yndlingsdyr, og jeg kan bestemt ikke tåle dem, men reagerer meget voldsomt når der er en kat i nærheden.
Selvfølgelig kom det til at handle om min mor. Jeg så mig selv som lille baby ligge i vuggen, min mor stod ved vinduet med ryggen til mig. Og så så jeg mig selv – babyen – vende ryggen til hende.
Jeg så at jeg lukkede hende ude. Under forløbet græd jeg, og jeg var ked af det og var bange for at fortsætte.

2. gang dec. 2004

Men selvfølgelig måtte jeg fortsætte og denne gang kom jeg langt tilbage til en lille pige i brunsort tøj med pjusket pagehår, der stod i mudder udenfor nogle halmhytter. Alene – fortabt - bremset. Mærkede at hvis der kom en og tog mig kærligt og lagde armene om mig, ville det være skønt. Men jeg vidste der ikke ville komme nogen. Jeg så et par gange en gammel dyb stenport med et lille brændende lys inde i midten.
Så det lille barn (mig) sidde overfor en person, der vendte siden til og var helt mørk. Det var ikke til at se hvem det var. Jeg gik derover og satte mig og tog det lille barn til mig og knuste og kyssede det. Jeg tilgav både min mor og mig selv.

Jeg har virkelig følt efter disse seancer hos Lykka, at jeg har fået fred med min mor. Men allergien havde vi jo ikke gjort noget ved!

Nogle måneder efter var jeg i et hus hvor der også bor en kat. Jeg mærkede intet til allergien, men holdt mig også langt væk fra katten, som heller ikke viste interesse for mig. En aften sad jeg og så TV, pludselig sprang katten op til mig og gned sit hoved op af mit i lang tid. Da den var færdig med at kæle, lagde den sig til ro i mine arme. Jeg turde næsten ikke røre mig ud af stedet, men sad bare helt stille. Vi sad sådan en halv times tid, så sprang den ned igen og forsvandt. Jeg reagerede på ingen måde allergisk.

 

 

 

 

Til top af siden

 

Adresser.
Opdateret 10/06-2011